Završen kamp perspektivnih sportista 2018.

>>> Posted - 30/09/2018

Nakon 10. dana intezivnih treninga i programa edukacije završen je Kamp perspektivnih sportista 2018. u objektima u Republičkog zavoda za sport RS u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i omladine RS, a u organizaciji SSVS.

Tokom kampa, svakog dana, sportisti su imali dva treninga specifičnih priprema u sali i na otvorenom, koji je se sadržao od atletskog treninga, rada na specifičnoj kondiciji i akrobatici, kao i treninga na trenažerima za skokove u vodu.

Svi sportisti i treneri su veoma naporno radili i trenirali i ostvarili zavidan napredak.

Pored treninga, sprovedeni su sportski medicinski pregledi sportista u Republičkom zavodu za sport RS, kao i testiranje sportista na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu u okviru kabineta za specifična motorička istraživanja.

Na kampu su održana i predavanja sportistima i trenerima i prezentovane informacije i znanja iz oblasti zdravlja i ishrane spotista, psihološkoj pripremi sportista i psihološkim veštinama, kao i trenžanim i sportskim zadacima i planovima.

Kamp je ostvario sve svoje postavljene ciljeve i stvorio odličnu osnovu za dobar nastavak treninga i postizanje napretka i dobrih rezultata u prestojećoj sezoni.

 

Više detalja, fotografija i video materijala sa kampa kao i tok kampa možete pogledati na našoj facebook stranici .... >>>