SSVS na sajmu sporta 2016

>>> Posted - 27/11/2016

Od 25-27.11.2016 održan je Sajam sporta 2016 na kom se Savez za skokove u vodu Srbije veoma uspešno predstavio. Štand našeg Saveza bio je atraktivno postavljen i veoma posećen. Na štandu su bile atrakrivne fotografije i plakati, veliki ekran na kojem su prikazivani skokovi sa domaćih i velikih međunarodnih takmičenja, a postavljena je i manja kolekcija pehara i odličija. Štand je svojim sportskim proizvodima i opremom oplemenio i sponzor Saveza Kompanija DELFINA što je upotpunilo lep izgled prezentacije.

Po prvi put Savez je imao i praktičnu prezentaciju na podijumu sajma. Postavljen je veliki fedetiš, strunjače i veliki sunđeri na kojima su naši sportisti prezentovali "suvi" trening za skokove u vodu, a koji su takođe sve vreme sajma bili veoma posećeni i mnogo mališana, sportista i posetioca sajma oprobalo se i uživalo na našoj opremi.

Naši treneri i sportisti su sve vreme sajma bili na raspolaganju svim posetiocima, kojom prilikom su im prezentovali naš sport, a štand su posetili mnogi bivši i sadašnji sportisti Srbije kao i sportski radnici, gde izdvajamo posetu Ministra Ministarstva sporta i omladine R.Srbije G-dina Vanje Udovičica i državnog sekretara Ministarstva sporta i omladine R.Srbije G-dina Nenada Peruničića kao i naše reprezentativke u tekvondou, osvajačice srebrne medalje na OI u Brazilu 2016, Tijane Bogdanović i njenog trofejnog trenera Dragana Jovića.m

 

 

Galerija slika